Sidebar

Vandskuring Aalborg og Nordjylland

Forny din husmur med en professionel vandskuring. Aalborg Netpuds tilbyder professionel vandskuring i Aalborg, men vi dækker hele Nordjylland. Du får en flot og præsentabel overflade på dit hus og kan gemme den gamle murstensvæg væk.

Vi udfører vandskuring i Nordjylland til rimelige priser. Kontakt os på telefon 71 90 29 33 og få et godt tilbud på din opgave.

Hvad er vandskuring?

Vandskuring kaldes også for filtsning og er, når mørtelbelægningen lagvis trækkes hen over murværket, så det skjules, men så strukturen stadig fremstår. Processen foregår ved, at man trækker et tyndt lag mørtel hen over murstenene, og lader overfladen tørre. Dernæst skurer man mørtlen af igen ved hjælp af fx en mursten eller et filtsebræt, som dyppes i vand.

Vandskuring af hus giver en flot overflade

Aalborg Netpuds tilbyder en totalløsning med både netpudsning, facademaling og vandskuring af ejendommen. Vi sikrer dig en effektiv, holdbar og professionel løsning, når du skal have vandskuret murstensvæggene på dit hus.

Få et flot resultat med professionelle fagfolk

  • Kvalitetsprodukter
  • Godkendt udstyr
  • Erfarne fagfolk
  • 10 års erfaring
  • Høj service

Hvorfor vælge vandskuring?

Løsningen kan med fordel vælges, hvis murstenene er misfarvede eller porøse, eller farverne på fugerne er uens efter mange omfugninger af muren.

Med eller uden farve

Når huset skal vandskures, kan det gøres med eller uden farve i mørtlen. Vælges der med farve, undgår du at skulle male facaden den første gang efterfølgende, og du sparer derved en arbejdsgang. Når facaden er malet, skyr den både vand og snavs, og du undgår vandskjolder.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Forberedelse af huset

Før man kan vandskure, skal muren være klargjort, så revner og fuger er udbedret og murstenene er rene. Derudover skal nedløbsrør, ledninger og søm fjernes inden vandskuringen.

Bestil professionel vandskuring i Aalborg

Vores erfarne fagfolk hjælper dig med at få et flot og professionelt resultat. Hos Aalborg Netpuds er vi specialister inden for tagarbejde og renovering af husfacader. Vi sikrer dig en høj service og et tilfredsstillende resultat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning og sparring.

Skriv til os

Ring til os