Sidebar

Maling af sommerhus

Aalborg Netpuds udfører maling af sommerhus samt mange andre typer af boliger. Med mange års erfaring i branchen, udfører vi altid vores facademaling i høj kvalitet. Overlad trygt malerarbejdet til os og får et flot resultat, som du kan have glæde af i mange år. Med et hold bestående af professionelle fagfolk, er du sikret et håndværk efter vores høje standarder og under gode arbejdsforhold. Har du spørgsmål til vores arbejde er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 71 90 29 33 eller info@aalborgnetpuds.dk.

Maling af sommerhus udvendigt

Der er mange muligheder at vælge imellem når man skal have malet sit sommerhus udvendigt. Hvad end du er til, har vi erfaringen til at rådgive dig. Skal maling af dit sommerhus være klassisk og enkelt eller er du til en farverig facade? Vi sikrer os at malingen stemmer overens med dit sommerhus udtryk og omgivelser.

Vi tilbyder op til 10 års garanti når vi udfører maling af boliger udvendigt. Vores garanti er din sikkerhed for et godt og solidt stykke arbejde, udført i en holdbar kvalitet. Maling af dit sommerhus udvendigt, er en nem løsning for forlængelse af sommerhusets levetid. Ikke nok med det, en opfriskning eller ny farve kan også give huset et nyt udseende eller blot et løft som vil holde i mange år.

Foruden sommerhuse, tilbyder vi også maling af:

  • Træhuse
  • Murermestervilla
  • Landvillaer
  • Bondehuse
  • Byhuse
  • Virksomheder
  • Fabrikker

Er du nysgerrig på andre typer af facademaling, kan du altid kontakte os med dine spørgsmål.

 

Vores priser

Ønsker du at høre mere om vores pris på maling af sommerhus, eller noget helt andet? Herunder kan du udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud af pris på facademalingen. Når vi sender dig vores tilbud kan vores pris variere alt efter m2 og andre faktorer. Vi ønsker at være de bedste på markedet og synes derfor også at vores fair priser, afspejler vores erfaring og stolte faglighed.

Lad Aalborg Netpuds stå for din facademaling opgave –  udfyld vores kontaktformular herunder:

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os