omfugning
Sidebar

Udkradsning af fuger – pris der er til at betale

Søger du udkradsning af fuger til en attraktiv pris? Hos Aalborg Netpuds tilbyder vi udkradsning og efterfølgende opmuring til priser, som er til at betale. En facaderenovering kan ofte blive en omkostningsfuld affære. Vi sørger for at udføre din udkradsning af fuger til god pris. Kontakt os for at høre mere om vores attraktive priser, vi sender med glæde et godt tilbud på din opgave. 

Udkradsning af fuger i murværk

Der er nogle, der vælger selv at stå for udkradsningen af fugerne for at spare penge på den samlede renovering. Fuger er dog en vigtig del af bygningens konstruktion og det er meget vigtigt at udføre både udkradsning og omfugning korrekt. Derfor anbefaler vi altid at få professionelle til at stå for omfugning og udkradsning. Vi har sørget for at skrue priserne helt i bund, så du kan få en god samlet pris.

Det er tid til at udskifte fugerne i murværket, når de er porøse og begynder at smuldre. Når du får udskiftet dine fuger, vil det både bidrage til udseendet af facaden, men også isoleringen samt formindske slitage af mursten og fremtidige skader. Derfor er udkradsning og omfugning en god investering. 

Udkradsning af mørtelfuger

En udkradsning af mørtelfuger skal ske i takt med en efterfølgende opmuring og affejning. Det kræver en del professionelt værktøj samt erfaring og viden omkring mørtelfuger. Vi er din perfekte samarbejdspartner til udkradsning af mørtelfuger, så du får et perfekt resultat. 

Mørtelfuger har en varierende levetid, men er en god investering. Ved gamle huse er mørtelfugerne ofte slidte og det er nødvendigt at få dem udskiftet for at forlænge husets levetid. Kontakt os, så fortæller vi mere og sender et godt tilbud på din opgave.

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt!

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os