Sidebar

Facaderenovering Sjælland

Forlæng din facades levetid med en facaderenovering. Aalborg Netpuds udfører en lang række af services inden for facaderenovering på Sjælland og København. Vi har mange års erfaring med alle aspekter inden for facaderenovering. Vores dygtige og uddannede fagfolk står for kyndig og effektiv behandling af din facade, med et højt serviceniveau og god arbejdskvalitet.

Kontakt os på tlf. +45 71 90 29 33 eller info@aalborgnetpuds.dk og få et uforpligtende tilbud.

Facaderenovering København & Sjælland

Aalborg Netpuds tilbyder facaderenovering i København og på resten af Sjælland. Vi udfører en lang række af forskellige opgaver inden for facaderenovering, så du kan få udført det arbejde, som passer lige til dig. Vi kan blandt andet udfører:

En velholdt facade er ikke kun for bygningens udseende. Din facade skal være modstandsdygtig overfor vind og vejr og kunne holde til det hele. Vi har det rette håndværk og erfaring for at kunne tilbyde dig en facaderenovering, der kan holde i mange år fremadrettet. Vi har en 10 års garanti på netpudsning, men ifølge vores producent kan du forvente en holdbarhed på 50-100 år.

Har du spørgsmål til vores arbejde, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Facaderenovering pris m2

Er du interesseret i at høre mere om vores facaderenovering i København og på resten af Sjælland? Udfyld vores kontaktformular herunder og så vender vi tilbage med et uforpligtende
tilbud. Når vi sender dig et tilbud afhænger facaderenoverings prisen af m2 på din opgave. Vil bestræber os på at være de bedste på markedet og tilbyde alle en fair pris, som afspejler vores arbejde og erfaring.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og høre nærmere. Udfyld vores kontaktformular her, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud på prisen for facaderenovering.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os