Sidebar

Omfugning af murværk i kvalitet

Vi vil med glæde stå for din omfugning af murværk uanset omfanget. Omfugning er hårdt og beskidt arbejde, som også kræver en del professionelt værktøj og stillads. Slip for besværet selv og bestil os til at gøre det. Vi har mange års erfaring, effektive fagfolk og alt det rette udstyr. Kontakt os allerede i dag, så sender vi et godt tilbud på din omfugning af murværk.

Omfugning af murværk pris

Du ved bedst selv, om du er gør-det-selv typen, der står for egen udkradsning af gamle fuger inden en omfugning, eller om vi skal stå for hele processen. Vi gør det hurtigt, effektivt og du er sikret et veludført resultat, der holder mange år frem. En omfugning af murværk pris afhænger af mange faktorer heriblandt størrelsen af murværket. Du er velkommen til at kontakte os via formularen eller telefon 71 90 29 33, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder altid en god pris på vores renoveringer af facader uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Det er vigtigt ikke at spare en omfugning væk, da dårlige fuger med tiden kan beskadige muren og skabe fugtskader. Samtidig er nye fuger også med til at isolere dit hus.

Læs mere om prisen pr. m2 for omfugning af murværk her.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Få en professionel omfugning

Det danske vind og vejr kan tage hårdt på din facade med årene. Derudover kan murbier og andre faktorer beskadige dit murværk. Sørg for at din facade både er smuk og holder mange år frem. Kontakt Aalborg Netpuds, så skal vi nok sørge for at give den rette renovering og omfugning til dit hus.

Er du i tvivl om, hvad der skal renoveres, så tøv ikke med at kontakte os. Vores fagfolk vil med glæde gerne rådgive dig til den bedste behandling af facaden. Vi tilbyder flere forskellige facaderenoveringer og kan også stå for vandskuring eller facademaling. Hør mere om din muligheder, når du kontakter os.

 

Læs mere om omfugning før og efter her.

Skriv til os

Ring til os