Sidebar

Omfugning af murværk i Nordjylland

Trænger husets murværk til omfugning? Så står vi hos Aalborg Netpuds klar til at rykke ud til dig og tage kærlig hånd om murværket. Når det drejer sig om husets murværk er det faktisk kun fugningen som kræver vedligeholdelse.

Det kan i mange tilfælde være nemt at se om murværket trænger til en omfugning:

  • Er dele af fugningen faldet af
  • Skaller det
  • Er der tydelige revner
  • Murværket er angrebet af murbier
  • Er fugen meget porøs

Ved et af ovenstående forhold bør man få udført omfugning på murværket helt eller lokalt. Skader på murværkets fuger kan skuldes sætninger, frostsprængninger og angreb af murbier.

Er du i tvivl om hele murværket har brug for omfugning, så står vores specialister klar til at rådgive dig.

Hvordan foregår omfugning af murværk

Det kan variere alt efter murstens facade. Skal gamle mørtel murfuge fræses ud, og efterfølgende have lagt en ny murfuge ind? Så starter vi med at fræse det gamle murfuge af. Dernæst spules de fræsede murfuger rene for løst støv. Herefter starter vi på omfugning af murværket med håndkraft.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Pris på omfugning af hus

Aalborg Netpuds tilbyder omfugning af murværk til konkurrencedygtige priser. Vores omfugning er i høj kvalitet og du kan derfor være sikker på, at det holder i mange år. Totalprisen på omfugning af dit hus afhænger alt efter, hvor stor murstens facaden er din bolig og arbejdet der skal gøres.

Du skal derfor blot tage kontakt til vores specialister, hvor vi så vil tale om dine ønsker og behov, derefter vil vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Læs mere om omfugning af hus

Kontakt os for omfugning af dit hus

Tag kontakt til Aalborg Netpuds på telefonnummer 71 90 29 33, hvor vores specialister står klar til at rådgive dig. Vi kan også kontaktes skriftligt via vores kontaktformular eller på mail info@aalborgnetpuds.dk.

Skriv til os

Ring til os