Sidebar

Fugning af murværk, der øger holdbarheden

Er fugerne trætte eller kun halvt eksisterende? Lad os redde dit hus med en professionel fugning af murværk. Vi tilføjer mørtel mellem murstenene, der hvor fugerne er beskadiget eller forsvundet, så murstenene binder sammen og dermed gør facaden tæt.

Det er vigtigt, at fugning af murværk bliver gjort ordentligt og at mørtlen er af kvalitet. Få professionelle håndværkere med mange års erfaring til at stå for din fugning, så du er sikret et perfekt resultat. Kontakt Aalborg Netpuds allerede i dag, så sender vi et godt tilbud.

Vi udfører også udkradsning af fuger

Ved en omfugning, kan det være nødvendigt med en udkradsning af fuger. En udkrasning af fugen skal gøres i sammenhæng med en opmuring. De ødelagte fuger repareres og eventuelle beskadigede mursten kan blive udskiftet undervejs. Der kan være forskellige fremgangsprocesser alt efter mørtlens materialer og murværkets alder.

Vores mange års erfaring er din garanti for veludført arbejde af høj kvalitet. Vi sørger for at forlænge din facades levetid og giver den et nyt, moderne udseende. Hos Aalborg Netpuds benytter vi altid godkendte maskiner og leverer en høj service. Alle vores medarbejdere er professionelle fagfolk, der sørger for at udføre din udkradsning og fugning korrekt.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Udkradsning og fugning af murværk pris

Udkradsning og efterfølgende fugning af murværk kan forlænge levetiden for dit murværk og forbedre isoleringen. Derudover bidrager det til husets udseende. Lad os stå for din udkradsning og fugning af murværk. Pris hos os afhænger af flere forskellige faktorer, så kontakt os endelig via vores formular eller på telefon 71 90 29 33, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Vi tilbyder mange forskellige typer af facaderenovering. Er du i tvivl hvilken der er bedst velegnet for dit hus, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vores dygtige fagfolk vil med glæde rådgive dig til den rette behandling af murværket.

Skriv til os

Ring til os