Sidebar

Vi udfører omfugning af hus i alle størrelser

Trænger du til en omfugning af dit hus? En omfugning kan både bidrage til udseendet og husets holdbarhed. Fugerne spiller en stor rolle i hele husets konstruktion, så det er vigtigt at de er intakte og holdbare. Vi sørger med glæde for både udkradsning og omfugning af hus hos dig. Kontakt os og modtag et godt tilbud.

Hvad er omfugning af hus pris

Prisen på omfugning varierer alt efter størrelsen og hvor mange services du ønsker. Vil du selv stå for udkradsning inden eller skal vi stå for hele processen? Kontakt os endelig med dit projekt, så sender vi et godt tilbud. Er du i tvivl om hvilke services, dit hus har brug for, så rådgiver vi også gerne.

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Få en god pris på omfugning af hus

Der er mange gør-det-selv sider om hvordan man kan udføre en omfugning og spare penge. En omfugning af hus er dog et stort projekt af hårdt arbejde og det kræver mange professionelle værktøjer. Derudover er det vigtigt at mørtel er af rette kvalitet og at fugningen udføres korrekt. Derfor anbefaler vi altid at få professionelle til at udføre din omfugning. Så slipper du også selv for at bakse rundt med et stillads. Hos Aalborg Netpuds får du altid en god og attraktiv pris på omfugning af hus.

Vi sørger for professionelt arbejde i kvalitet

Hos os er du sikret et veludført arbejde af fagfolk med mange års erfaring. Vi er det sikre valg til både udkradsning, omfugning og andre facaderenoveringer. Vi er eksperter og sørger for et resultat i kvalitet, som giver nyt liv til dit hus. Er du i tvivl om hvad dit hus har brug for, så kontakt os endelig via formularen eller på telefon 71 90 29 33. Vores fagfolk vil med glæde gerne rådgive dig.

 

Skriv til os

Ring til os