Sidebar

Skal du have udvendig isolering af sokkel

Ved udvendig isolering af sokkel kan du mindske varmetabet markant. Soklen er den nederste, bærende del af ydervæggen. Ved at isolere her, kan du både spare penge på sigt og hæve husets værdi. Kontakt Aalborg Netpuds allerede i dag, så udfører vi din isolering af sokkel udvendigt. 

De mange fordele ved isolering af sokkel udvendig

Der er mange grunde til at isolere din sokkel. Dit hus vil blive bedre til at holde på varmen og endda opnå et bedre indeklima. Derved vil du også opleve en bedre komfort inde i eget hjem, da temperaturen er nemmere at regulere efter en isolering af sokkel udvendigt. Lider dit hus af træk, så vil dette også blive forbedret. Alt dette vil også se bedre ud på både varmeregning samt husets værdi. 

 

Der er flere faktorer man bør tage forbehold for når man isolerer sokkel, herunder:

  • Mindst 100 mm og gerne 200 mm isolering for at opnå lavenergihus
  • Etabler omfangsdræn, når du alligevel graver op omkring husets sokkel, så du undgår fugtskader. Brug desuden isolering, der ikke suger fugt.
  • Isoler resten af ydervæggen, når du alligevel er igang med isolering af sokkel, så du opnår optimal effekt.

Isolering af sokkel udvendigt – god pris

Det er et omfattende arbejde at isolere en sokkel, så vi anbefaler altid at kontakte et professionelt og erfarent firma, for at opnå en korrekt udført sokkelisolering. Aalborg Netpuds har mange års erfaring i isolering af sokkel, ydervægge og generel facaderenovering. Derudover tilbyder vi en attraktiv pris på isolering af sokkel udvendigt. Prisen er altid givet ud fra lige præcis dit projekt, så ring til os på 71 90 29 33 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt tilbud. 

Du er garanteret veludført arbejde, materialer af kvalitet, der holder mange år frem samt et smukt slutresultat. Har du spørgsmål til din isolering af huset, så rådgiver vi med glæde. 

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os