Sidebar

Hvordan foregår isolering af ydervæg udefra?

Vi isolerer ved at lægge et ekstra lag isolering uden på din ydermur. Det kan lade sig gøre uanset om din bygning er murværk, gasbeton eller noget tredje. Efter isoleringen er påsat ydervæggen udefra, bygges en ny facade op udenpå. Derfor er en isolering af ydervæg udefra en god løsning til både ny og pæn facade samt bedre indeklima. 

Isolering af ydervæg – pris efter arealet

Ved isolering af ydervæg afhænger prisen selvfølgelig af det areal som du skal have isoleret. Når man isolerer udefra, skal hele processen gøres samtidig, da man ikke kan dele isoleringen op i rum eller dele. Ligeledes afhænger isoleringen også af om du ønsker ekstra services på facaden inden eller efter den udvendige isolering. Vi sørger for at tilbyde gode priser på vores isolering samt udføre håndværket af kvalitet, så du opnår en smuk og tæt facade. Kontakt os omkring din isolering, så rådgiver vi med glæde. 

Opnå energibesparelse med isolering ydervæg udefra

Når du får opført en isolering af ydervæggen udefra, kan du opnå en energibesparelse der er 30% mere effektiv end indvendig isolering. Det er resultater, der vil vise gode tal på varmeregningen. Foruden at en udvendig isolering bidrager til energibesparelse, vil du generelt også opleve et bedre indeklima, når huset er isoleret. Fugt og kulde kan holdes ude i vintermånederne og du får et sundere hus. 

 

Kontakt os for kompetent rådgivning

Med mange års erfaring i branchen kan vi rådgive dig til den bedste løsning for dit hus. Du er sikret høj kvalitet og veludført arbejde, når du benytter Aalborg Netpuds til din isolering. Vi sørger for et smukt resultat med eksempelvis vandskuring eller pudsning, som du kan glæde dig over hver gang du kommer hjem fremover. Kontakt os via telefon 71 90 29 33 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med rådgivning og et godt tilbud. 

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os